Днес ще станем свидетели на третото за сезона дерби между

...
Днес ще станем свидетели на третото за сезона дерби между
Коментари Харесай

НА ЖИВО: ЦСКА - Левски

Днес ще станем очевидци на третото за сезона дерби сред Левски и ЦСКА . " Сини " и " червени " излизат на Националния стадион " Васил Левски " от 17:15 часа в дуел от 30-ия кръг на Първа професионална лига , а залогът и за двата отбора е доста огромен.
Срещата ЦСКА - Левски може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg .
Към този миг ЦСКА е на второ място на 3 точки зад Лудогорец и възможна загуба от Левски ще ги отдалечи повече, в случай че разградчани завоюва против Ботев Пловдив. Срещата пропуща Бикел, който получи червен картон против " канарчетата ". Не е ясно и дали Тиаго ще играе, защото към момента лекува травма и ще се реши за него в последния миг.
В Левски обстановката с контузените е много по-зле. Добрата вест е, че след санкции се завръщат Нуно Рейш, Живко Миланов и Луи Нганиони, само че навън е Иван Горанов. Контузени са Антъни Белмонт, Серджиу Буш, Седрик Унтонджи, Валери Божинов и Еркебулан Сейдахмет и не е ясно кой от тях ще може да вземе присъединяване, което прави обстановката в отбрана не е изключително приятна за Дерменджиев. Съществува вид още веднъж Милош Цветкович да влезе в игра, в случай че Живко Миланов застане в центъра на защитата. Другата опция е да разчита още веднъж на Деян Иванов. При победа " сините " ще се приближат на 3 точки от противника си и съществено биха объркали сметките на " алените ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР