Днес ще се извърши извънреден евакуационен полет за Тел Авив

...
Днес ще се извърши извънреден евакуационен полет за Тел Авив
Коментари Харесай

Извънреден полет ще евакуира българи от Тел Авив

Днес ще се извърши ексклузивен евакуационен полет за Тел Авив на " Юропиън Еър Чартър " (European air charter). Самолетът ще излети от България празен и ще се върне с пасажери. Няма информация полетът да е анулиран, предава Българска национална телевизия. 

Обстановката на летището в Тел Авив е спокойна, макар някои анулирани полети. Полет от и до Тел Авив е кацнал с 30 минути забавяне. Днешният полет на Wizz Air за Тел Авив е бил анулиран.

Полет по линията София - Тел Авив - София на компания " България еър " е трябвало през вчерашния ден да излети от летището в Тел Авив, само че е бил анулиран. Същият полет е трябвало през днешния ден да излети към Израел, само че няма да се състои. Към момента полетът до и от Тел Авив на " България еър ", плануван за 12 октомври (четвъртък), е без смяна в разписанието.

Днес министър председателят Николай Денков заяви, че има подготвеност за спомагателен полет до Израел. Страната ни към този момент провежда два такива полета с държавния аероплан " Еърбъс ".

От Министерството на външните работи подсетиха, че е належащо българските жители, намиращи се в Израел, прецизно да се придържат към инструкциите на управляващите, които се актуализират непрестанно.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР