Днес ще отзовем Пламен Георгиев от Валенсия. От днес политическите

...
Днес ще отзовем Пламен Георгиев от Валенсия. От днес политическите
Коментари Харесай

Кирил Петков: Политическите назначения приключват, ще отзовем Пламен Георгиев


Днес ще отзовем Пламен Георгиев от Валенсия. От през днешния ден политическите назначения и назначения на хора, които не са свързани с професионална активност, изключително в Министерство на външните работи, завършват.

Това съобщи министър-председателят Кирил Петков при започване на днешното съвещание на Министерски съвет, съобщи кореспондент на БГНЕС. На мястото на Георгиев в КПКОНПИ бе назначен някогашният основен прокурор Сотир Цацаров.

Петков заяви още, че през днешния ден ще бъде покачен таванът от 1,8 на 2,3 млн. за коронавирус ограничения в туристически бранш. Относно имунизационния развой в страната Петков поздрави здравния министър и съобщи, че задачите на държавното управление са да бъдат избавени оптимално повече животи, да се направи всичко допустимо, с цел да не затворя стопанската система и децата да учат присъствено в клас. 24 747 имунизирани има единствено за вчерашния ден, акцентира министър председателят и заяви, че от началото на новата стратегия над 130 хиляди са имунизираните жители.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР