Днес ще е предимно слънчево, вятърът ще е слаб, предимно

...
Днес ще е предимно слънчево, вятърът ще е слаб, предимно
Коментари Харесай

Времето: Студена сутрин, но слънцето ще се покаже

Днес ще е най-вече слънчево, вятърът ще е слаб, най-вече от запад-северозапад. Максималните температури ще са сред 1° и 6°, в София – към 3°.

Над Черноморието ще е най-вече слънчево. Сутринта в обособени региони видимостта за малко ще е понижена. Ще духа слаб западен вятър. Максималните температури ще са от 3° до 5°. Температурата на морската вода ще е 5° – 6°. Вълнението на морето ще е 2 бала.

Над планините ще е най-вече слънчево. Привечер облачността над Стара планина ще се усили. Ще духа слаб северозападен, по най-високите елементи – сдържан северен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 0°, на 2000 метра – към минус 6°.

В неделя ще ще доминира облачно време и тук-там основно в Западна България ще превали слаб сняг. Минималните температури ще са сред минус 5° и 0°, а оптималните – сред 2° и 7°.

Новата седмица ще стартира с най-вече слънчево време. В понеделник сутринта ще е към момента студено с минимални температури в по-голямата част от страната към минус 5°, само че денем ще стартира стопляне.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР