Днес ще е предимно слънчево, след обяд с временни увеличения

...
Днес ще е предимно слънчево, след обяд с временни увеличения
Коментари Харесай

Деси Банова заряза по тъмно Плевнелиев, изгря в кралско синьо и обяви най-хубавата Коледна прогноза за времето

Днес ще е най-вече слънчево, след обяд с краткотрайни нараствания на облачността. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад. Дневните температури ще се покачат още и оптималните ще бъдат сред 11° и 16°. Това предвижда Деси Банова в ефира на Нова телевизия.
Красивата водеща остави фамилните отговорности и рано рано блесна на екран в чудна одеждa. Блондинката и сегашна възлюбена на някогашния държавен глава Росен Плевнелиев бе спуснала дългите си коси, а облеклото й бе в кралско синьо. Официалната и елегантно рокля наблягаше стройните форми на синоптичката, която към този момент сполучливо отхвърля слуховете, че чака дете от президента.

Атмосферното налягане е и ще се задържи малко по-високо от междинното за декември.

Над планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан, по билата и краткотрайно мощен северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 9°, на 2000 метра – към 3°.



Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан западен вятър. Максимални температури на въздуха: 12°-13°. Температурата на морската вода е 7°-9°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Синоптичката сподели и трапезата, на която е седяла на Бъдни вечер. Банова призна, че е била при майка си, а ястията на масата са били точни 11. Тя обаче не показа дали е била съпроводена от Плевнелиев или той е отсъствал от вечерята. " Започнахме с молитвата. За мен трапезата навръх този празник е най-хубавата, тъй като идва тъкмо Рождество Христово ", сподели Банова.





Какво ще е времето по дни и часове към този момент може да видите в най-новата графа на БЛИЦ, в която ще ви осведомяваме в действително време какви са климатичните условия в страната.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР