Днес ще е предимно слънчево. По-значителни временни увеличения на облачността

...
Днес ще е предимно слънчево. По-значителни временни увеличения на облачността
Коментари Харесай

Вижте с какво време започваме новата седмица

Днес ще е най-вече слънчево. По-значителни краткотрайни нараствания на облачността ще има над Югозападна България и североизточните региони, и на обособени места там след обяд ще превали и прегърми. Вятърът ще е слаб до сдържан от север-северозапад. Максималните температури ще са сред 28 и 33 градуса, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.
Над Черноморието ще е най-вече слънчево. След обяд облачността краткотрайно ще се усили и на обособени места по северното крайбрежие ще превали и прегърми. Ще духа слаб до сдържан север-северозападен вятър. Максимални температури: 26-28 градуса, температурата на морската вода е 21-24 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.
Над планините облачността ще е променлива, над Рило-Родопската област - постоянно забележителна. На места там след обяд ще има валежи от дъжд, в обособени региони с гръмотевици. Ще духа сдържан вятър от север-северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е към 21 градуса, на 2000 метра - към 13 градуса.
През идващите два дни времето ще бъде най-вече слънчево. В часовете към и след обяд ще се развива купеста облачност; във вторник в източните региони ще има изолирани краткотрайни превалявания, а в сряда - на повече места в Източна България, ще превали, допустимо е и да прегърми.
Вятърът ще е слаб до сдържан, ще се ориентира от север, след това - от североизток. Температурите ще се покачат още малко и оптималните ще са сред 30 и 35 градуса.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР