Днес ще е предимно слънчево. На места, главно в северните

...
Днес ще е предимно слънчево. На места, главно в северните
Коментари Харесай

От днес пак топло, градусите нагоре

Днес ще е най-вече слънчево. На места, основно в северните и планинските региони ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че без превалявания. Вятърът ще отслабне.

Сутринта ще е хладно, само че дневните температури ще се покачат, оптималните ще бъдат сред 24° и 29°. Такава е прогнозата за времето на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

Атмосферното налягане едва ще се увеличи и ще е малко по-високо от междинното за месеца.

По Черноморието

ще има променлива облачност, в южните региони до най-вече слънчево. Ще духа сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще са 25-27°. Температурата на морската вода е 24°-25°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Над планините

ще доминира слънчево време. Ще духа сдържан, по билата – до мощен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 17°, на 2000 метра – към 9°.

В четвъртък ще се откри

слънчево време, което ще се задържи и през идващите два дни. Температурите ще продължат да се покачват – в събота оптималните ще са сред 27° и 32°. В петък ще се появи източен вятър, който в събота в източните региони ще се усилва до сдържан.

Подробна 10-дневна прогноза за времето вижте на уеб страницата Sinoptik.bg.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР