Днес ще е предимно слънчево и почти тихо. Предиобед на

...
Днес ще е предимно слънчево и почти тихо. Предиобед на
Коментари Харесай

Днес ще е предимно слънчево и почти тихо

Днес ще е най-вече слънчево и съвсем безшумно. Предиобед тук-там в низините и котловините към момента ще е мъгливо или с ниска слоеста облачност, само че следобяд видимостта ще се усъвършенства. Максималните температури ще са сред 0° и 5°, в София - към 3°.

Сутринта тук-там, основно по южното крайбрежие, ще има мъгла или ниска слоеста облачност. През деня по Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб североизточен вятър. Максималните температури ще са 3°-5°. Температурата на морската вода е 7°-9°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

В планините ще е най-вече слънчево. Ще духа сдържан североизточен вятър, който до вечерта ще отслабне и ще се ориентира от север. Максималната температура на височина 1200 метра - към 1°, на 2000 метра - към минус 4°.

Във вторник вятърът ще се ориентира от северозапад и краткотрайно ще се усили до сдържан. Облачността ще е променлива, съвсем без дъжд. Преобладаващите температури ще бъдат: минималните - сред минус 10° и минус 5°, а оптималните - сред 0° и 5°.

В сряда вятърът ще отслабне и ще се ориентира от запад, температурите едва ще се покачат. Ще доминира слънчево време, с краткотрайни нараствания на облачността.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР