Илиана Раева изригна в социалната мрежа Фейсбук“ след домакинското нулево

...
Илиана Раева изригна в социалната мрежа Фейсбук“ след домакинското нулево
Коментари Харесай

Илиана Раева: Протестът на Герена“ е позор , а участниците в него са обезумели осквернители на Левски

Илиана Раева изригна в обществената мрежа „ Facebook “ след домакинското нулево тъждество на Левски против Черно море. Началото на мача беше забавено от митинг на почитатели на „ сините “, които застанаха пред една от вратите на терена с афиш: „ Сираков – вън “.

Както е известно, още от началото на сезона част от последователите на отбора подеха война против ръководството на мажоритарния акционер. След скандала Раева излезе с две изявления.  В едната от тях тя показа за извънредно скъп подарък, връчен на Наско Сираков от почитатели на Левски. В другия наподобява реагира поради офанзивата против боса на „ сините “.



„ Юда Искариотски, Христос Възкръсна! Левски е жив! “, написа Раева, добавяйки и синьо сърце към изображение с облика на Юда, получаващ торбичка с 30-те сребърника, против които съгласно Библията предава Исус Христос.

В друга обявата Илиана Раева показа фотография от момента, в който преди мача с Черно море Наско Сираков получава същински медал за смелост от Първата международна война. Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика разкри и за непредвидена среща в ресторант с жена, фенка на Левски, която е приканва мажоритарния акционер на клуба да не се отхвърля. В тази обява Раева назовава срам митинга на групата последователи на „ сините “ преди мача с Черно море.



Ето и целия текст на обявата на раева 

Защо Левски е безконечен? Истински медал за смелост за Наско от Първата международна война! Няма инцидентни неща в този живот! Минути преди днешния мач на Левски, Наско получи УНИКАЛЕН ПОДАРЪК от сините почитатели - същински медал за смелост от Първата международна война! Наско получи този медал за проявена смелост в борбата за спасението на Левски! Така са написали левскарите, които му го подариха.
Да, борбата на Наско е сложна и жестока, само че в тази борба той не е самичък! С него сме цялото семейство, хората в клуба, които не го предадоха, спонсорът, невероятният мъжага и експерт Николай Костов, тимът и най-много ОГРОМНАТА част от вас - сините почитатели!
Скъпи, левскари!
Не спирате да ми пишете на персонални известия, в които се молите Наско да не се отхвърля от битката му за спасението на Левски.
Навсякъде, където вървим го спирате и прегръщате и му давате кураж да продължи! Ставам непрестанно очевидец на това.
Днес пред погледа на мои треньорки и съдиики, в ресторант “Форест ”, на масата при мен пристигна непозната жена и ми сподели, че е левскарка “от същинските съм ” - по този начин ми сподели. “Много обичаме Наско! Кажете му, че всички същински левскари сме с него! Моля ви, кажете му да не се отхвърля! Ние не сме от ония, дето ни изгониха от стадиона! Ние сме същински левскари и доста страдаме! Моля ви да не се отхвърля! ”
Аз и отговорих: Бъдете спокойна! Няма да се откаже…
Беше доста прочувствено!
Моите треньори и съдии слушаха и откакто тя си потегли едната ми сподели: “Това беше необикновено! ”
Знаете ли? Това е всекидневие. Всеки ден срещаме вярата в очите на левскарите.
След днешния срам на мача, бих желала да знаете, че Наско ще се бори до дъно за обичания си Левски!
Не поради предателите, не поради актуалните убийци на Левски, не поради няколкото жалки журналистчета, не поради незаконното съдийство, а най-вече заради вас - ИСТИНСКИТЕ ЛЕВСКАРИ, които през днешния ден мръзнахте на стадиона и освирквахте обезумелите осквернители на Левски, поради тези левскари, които през днешния ден му подариха медал за смелост, поради тази жена, която през днешния ден в ресторанта ме молеше да не се отхвърля, поради многочислените левскари в цяла България, поради вековния и обичан Левски!
Левскари, в тази жестока борба подкрепяйте безусловно Левски и своята най-голяма жива легенда! Левски ” е безконечен!

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР