Днес ще бъде теглен жребият за два поредни кръга от

...
Днес ще бъде теглен жребият за два поредни кръга от
Коментари Харесай

Теглят жребия за Купата на БФС

Днес ще бъде теглен жребият за два следващи кръга от Купа на България - 1/16-финалите и осминафиналите. Церемонията стартира в 12:00 часа в Бояна. По стратегия мачовете са планувани да се играят по време на Световното състезание.

В 1/16-финалите присъединяване ще вземат класиралите се тимове от предварителните кръгове (Втора и Трета лига), които след дирижиран чоп ще се изправят против тимовете от efbet Лига. Те ще бъдат домакини в своите срещи, а спечелилият ще бъде определян в един мач. Двубоите от този стадий би трябвало да се изиграят в седмицата 29 ноември - 1 декември.

След това ще бъде изтеглен и жребият за осминафиналите, който няма да бъде дирижиран, като в урната ще попаднат всички двойки, като всяка ще получи номер. Домакин ще бъде класиралият се тим от първата. Мачовете от този стадий би трябвало да се играят в седмицата 6-8 декември.

Първа урна: Спартак Плевен, Миньор, Крумовград, Литекс, Дунав Русе, Витоша Бистрица, Спортист Своге, Марица, Струмска популярност, Вихрен, Розова котловина, Гигант Съединение, Чавдар Етрополе, Севлиево, Черноморец Балчик, Марек

Втора урна: Левски, Лудогорец, ЦСКА, ЦСКА 1948, Локомотив Пловдив, Черно море, Арда, Славия. Локомотив София, Берое, Ботев Враца, Хебър, Ботев Пловдив, Септември София, Пирин Благоевград, Спартак Варна
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР