Днес ще бъде слънчево, в сутрешните часове на отделни места

...
Днес ще бъде слънчево, в сутрешните часове на отделни места
Коментари Харесай

Предимно слънчево и днес, сутринта на места и с мъгла

Днес ще бъде слънчево, в утринните часове на обособени места в низините и към водните басейни с мъгла или ниска облачност. Ще духа слаб вятър от изток-югоизток. Минимални температури - сред 6° и 11°; оптимални -между 22° и 27°, в София към 23°.

Над Черноморието ще бъде слънчево. В утринните часове тук-там ще има понижена видимост или ниска облачност. Ще духа слаб вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще бъдат сред 20° и 23°. Температурата на морската вода е 19°-21°, в региона на Шабла 14 - 15°.

В планините ще бъде слънчево. Ще духа слаб южен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 17°, на 2000 метра - към 11°.

Във вторник над Западна и Централна България ще бъде слънчево. В Източна сутринта ще бъде мъгливо или с ниска облачност, не са изключени и ръмежи, а след обяд ще бъде най-вече слънчево. През нощта против сряда и в сряда, на обособени места от запад на изток ще превали, а след това облачността бързо ще се раздира и понижава. Температурите ще се намаляват.

Още през нощта против четвъртък още веднъж ще се заоблачи и в четвъртък ще доминира облачно време. От югозапад ще стартират превалявания, които денем ще обзет по-голямата част от страната. В Южна България има нараснала възможност за обилни количества.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР