Днес ще бъде предимно слънчево, в следобедните часове над Източна

...
Днес ще бъде предимно слънчево, в следобедните часове над Източна
Коментари Харесай

Днес слънчево и топло. Максималните температури ще са между 28° и 33°

Днес ще бъде най-вече слънчево, в следобедните часове над Източна България и планинските региони с развиване на купеста облачност. На обособени места, основно в Североизточна България, ще превали временен дъжд с гръмотевици. Вятърът ще бъде слаб от северозапад. Максималните температури ще бъдат сред 28° и 33°, в София 28°-29°.

Това е прогнозата за времето на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините ще бъде най-вече слънчево, след обяд с купеста облачност, само че единствено на обособени места ще превали временен дъжд. Вятърът ще бъде слаб до сдържан от север, само че до края на деня ще се усили. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 22°, на 2000 метра - към 14°.

Над Черноморието ще доминира слънчево време, след обяд с купеста и купесто-дъждовна облачност. На обособени места, основно по северното крайбрежие, ще превали временен дъжд с гръмотевици. Ще духа слаб вятър от север-северозапад. Максимални температури: 26°-29°. Температурата на морската вода е 22°-23°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Слънцето в София изгрява в 5 ч. и 49 мин. и залязва в 21 ч. и 6 мин. Продължителността на деня е 15 ч. и 17 мин. Луната в София изгрява в 8 ч. и 21 мин. и залязва в 23 ч. и 56 мин. Фаза на луната: три дни след новолуние. В 17 ч. и 57 мин. стартира астрономическото лято.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР