Днес ще бъде предимно слънчево, след обяд с временни увеличения

...
Днес ще бъде предимно слънчево, след обяд с временни увеличения
Коментари Харесай

Отново слънчево, само над Западна България ще има облаци

Днес ще бъде най-вече слънчево, след обяд с краткотрайни нараствания на облачността, основно над Западна България. Ще се появи юг-югозападен вятър, в Източна България и северно от планините - сдържан, и дневните температури ще се покачат, по-съществено в планинските региони. В западната част на Дунавската низина и тук-там в Горнотракийската равнина ще има мъгла и ниска облачност и там дневните температури ще останат по-ниски – към 10 градуса. В останалата част от страната оптимални - сред 13 и 18, в София към 14.

Атмосферното налягане е по-ниско от междинното за декември и ще продължи да се намалява.

Над планините ще бъде най-вече слънчево, след обяд над масивите от Западна България с краткотрайни нараствания на облачността. Ще духа сдържан, по билата - мощен югозападен вятър, който денем още ще се усили. Максимална температура на височина 1200 метра към 8 градуса, на 2000 метра – към 3.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа до сдържан юг-югозападен вятър. Максимални температури на въздуха ще са 13-16 градуса. Температурата на морската вода е 10-11. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР