Днес ще бъде по-горещо от вчера - в по-голямата част

...
Днес ще бъде по-горещо от вчера - в по-голямата част
Коментари Харесай

Времето днес: Максималните температури ще достигнат около 35-37°

Днес ще бъде по-горещо от през вчерашния ден - в по-голямата част от страната е оповестено предизвестие за жълт код, с минимални температури над 20° и оптимални към 35-37°, малко по-ниски по Черноморието, съобщи Българска национална телевизия.

Ще остане най-вече слънчево, сутринта тук-там в източните региони - с мъгла или ниска облачност. Следобед основно над планинските региони от западната половина на страната ще се развива купеста облачност и на обособени места ще превали. Ще духа слаб, в Източна България до сдържан вятър от изток-североизток.

По Черноморието сутринта тук-там ще бъде мъгливо, а след обяд - най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър с посока от изток.

Максималните температури ще са от 28° до 31°. Температурата на морската вода е 25°-28°. Вълнението на морето последователно ще се усилва, вечерта ще бъде до 3-4 бала.

В планините, през втората половина на деня, ще се развива купеста облачност и на обособени места ще превали дъжд.

Ще духа слаб, по високите и открити елементи сдържан вятър от изток-североизток. Максимални температури в курортите ще бъдат от 21° на Алеко до 25-26° в Пампорово и Боровец.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР