Днес се вслушвайте по- внимателно в думите на своите приятели.Хороскоп

...
Днес се вслушвайте по- внимателно в думите на своите приятели.Хороскоп
Коментари Харесай

Днес се вслушвайте по – внимателно в думите на своите приятели

Днес се вслушвайте по- деликатно в думите на своите другари.

Хороскоп 11.09.2022г.
Овен
Днес се вслушвайте по- деликатно в думите на своите другари. Те ще Ви кажат нещо значимо. Макар че има и други способи за приемане на информация, не е зле да не ги пренебрегвате! Подгответе се за сцена на ревнивост от Вашия обичан човек. Май разправиите ще са неизбежни…
Телец
Днес всички ще завиждат на това, какъв брой красиво и хармонично се гледате със своя обичан човек. От Вас като че ли ще излиза някакво зарево, което няма да може да остане неусетно, а и като че ли щастието ще струи от Вашата двойка. Направете всичко допустимо, с цел да не загубите това.
Близнаци
Съвместните финансови и всякакви други парични въпроси, свързани с Вашия обичан човек, може да се окажат комплицирана тематика за разискване. Това значи, че би трябвало да заемете твърда позиция, в случай че се отнася за някой родственик или другар, които имат табиет да взимат пари на заем и да не го връщат в точния момент. Може и да изпитвате възприятие за виновност, защото не сте им помогнали, само че по този начин ще съумеете да избегнете голям брой проблеми, които биха зародили, в случай че се бихте съгласили.
Рак
Днес Вие ще бъдете ненапълно груби с Вашия обичан човек, даже и сами да не забелязвате това. Може пък през днешния ден чувствителността му ще се окаже нараснала? Така или другояче звездите Ви предлагат да внимавате за това, което говорите, а и по какъв начин го казвате….
Лъв
Не би трябвало да раздробявате един огромен и ярък спомен за отминала обич или за вчерашния ден, на доста, доста дребни. Така може единствено да се стигне до амортизация. И защото спомените са нещо в действителност доста скъпо, което имате, и доколкото за този ден не Ви се плануват никакви сантиментални прекарвания, отнесете се към него оптимално деликатно. Постарайте се да не го разбиете и да не го загубите…
Дева
Деви, в този момент може да се чувствате покровителствани от Фортуна – нищо съвсем няма да нарушава фамилната Ви идилия. Всички ще бъдат с нещо много заети. Ако не сте напълно уверени в разумността на членовете на своето семейство, не ги оставяйте без наблюдаване – с цел да не свърши нещо необмислено…
Везни
Не е наложително непрекъснато да полагате старания, с цел да може всичко в живота Ви да се подрежда добре. Затова в случай че желаете да задълбочите персоналните си връзки или да разширите деловите, не е наложително ежесекундно да работите, без нито са момент да не скръствате ръце. Днес е доста значимо да установите равновесие сред нуждата и по-нататък да полагате старания, и нуждата да почивате. Не е нужно да работите и в обедната отмора, тъй като няма нищо, което да не бъде отсрочено най-малко за известно време.
Скорпион
През този ден ще сте способни на най-истински героизъм, което и дори не сте очаквали от себе си. Впрочем, Вашия обичан човек напълно няма да се учуди от такова държание: той е знаел, какъв капацитет е заложен у Вас и в никакъв случай не се е съмнявал. Следващия път обезателно му повярвайте!
Стрелец
Днес настроението няма да бъде доста устойчиво. У Вас ще се появи предпочитание да научите нещо ново и да се покажете от непредвидена страна. Добре ще преминат срещите Ви с другари и е значимо през това време да не злоупотребявате с алкохола. Вероятно е пораждане на нови хрумвания за творчество, само че ще бъде много комплицирано те да се развият, тъй като доста ще се отвличате по други задания.
Козирог
Ще се наложи да се помирите с обстоятелството, че надалеч не всичко е по силите Ви. Днес Ви следва да имате работа с доста хитри, авторитетни и мощни противници. Това ще бъде много уморително, само че по своему забавно. Сложността на поставените пред Вас проблеми ще бъде самобитно предизвикателство, което не можете да не приемете. Много ще Ви върви в персоналния живот. През този ден са на дневен ред нови запознанства, любовни самопризнания и сантиментални срещи. Изключително прелестен сърпрайз може да очаквате, в случай че сте дама –Козирог.
Водолей
Днес ще се трудите без необикновен възторг. Нямате предпочитание да се захванете с нещо ново, и се стремите да избегнете разискването на повече или по-малко значими въпроси. Близките хора са тези, които ще Ви оказват помощ да преодолеете това положение. Не жалете време за другарство с тях и не отхвърляйте непредвидени оферти. Причина за Вашето неприятно въодушевление могат да бъдат лекото неразположение или отсъствието на нови усещания. Може би не е зле да се обърнете за съвет към доктор, или да се замислите за къс и необикновен отпуск. Не е ли време да организирате пътешествието, за което по този начин от дълго време си мечтаете?
Риби
Покажете през днешния ден на своя обичан човек усърдие и подготвеност да извършите всяка сложена Ви задача. Тези качества, безспорно, ще му харесат и ще Ви предадат обаяние в неговите очи. А на Вас единствено това Ви би трябвало.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР