Днес се случват три важни неща - посещението на министъра

...
Днес се случват три важни неща - посещението на министъра
Коментари Харесай

Илин Димитров: За да предоставим качество обслужване на туристите, трябва и качествено образование

Днес се случват три значими неща - визитата на министъра на Израел. Държавата, която той е избрал да посети първа, е България и аз одобрявам това като знак да развиваме връзките си в туризма. Това е първото посещаване на министър на туризма в България. И трето – подписването на меморандума сред България и Израел. Това е и в направление образование. За да предоставим качествено обслужване на туристите, би трябвало да предоставим и качествено обучение.

Това сподели министърът на туризма Илин Димитров, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Илин Димитров и министърът на туризма на Държавата Израел Хаим Кац на тържествена гала подписаха съглашение за съдействие в региона на туризма сред държавните управления на двете страни.

В края на месец март дружно с български компании българският министър на туризма ще посети Израел.

Той акцентира, че 200 хиляди туристи от Израел са посетили България през 2019 година, през миналата година те са съвсем толкоз. " Надяваме се тази година те да бъдат три пъти повече ", добави Димитров.

Хаим Кац от своя страна сподели, че първото му пътешестване е точно в нашата страна, тъй като почита българския народ, поради поддръжката и помощта от негова страна в най-тежкия миг в историята на израелския народ. " Във у дома са ме учили, че когато човек желае да получава, би трябвало да дава. Затова ние ще създадем всичко, което е допустимо да изпращаме туристи към България. "

Министър Кац изрази вяра българските туристи да посетят свещеното за всички място Йерусалим.

По думите му капацитетът да се усилят израелските туристи в България е огромен, спрямо преди Коронавирус интервала, цифрата е от към 250 хиляди туристи, което съгласно него с лекост може да бъде преодоляно. В сферата на образованието той изясни, че не може да каже доста неща, тъй като че това е отговорност на министъра на образованието, с който акцентира, че са доста близки. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР