Днес се навършва 1 година от намирането на моя син

...
Днес се навършва 1 година от намирането на моя син
Коментари Харесай

Една година от намирането на изчезналия Сашко от Перник, който обедини цяла България

" Днес се навършва 1 година от намирането на моя наследник Сашко! Отново безпределно благодаря на всички, които се включиха, помагаха и бяха съпричастни! Наистина има толкоз доста положителни хора! Вечна признателност и благодарност от нас! Благодаря ти Сашко, че те има! Обичам те! ", написа признателният татко Александър Цветанов-старши във " Facebook ". 

В продължение повече от седмица след оня 10 ноември предходната година, цяла България беше в потрес, само че мобилизирана в търсенето на ученика от Перник, който изчезна в гората по време на разходка с татко си в покрайнините на миньорския град и след единствено момент нехайство от страна на родителя.

Версиите са мистериозното изгубване бяха доста, само че целият запас на полицията и стотици доброволци не се отхвърлиха и го издирваха в продължение на цели осем дни, до момента в който не откриха момченцето с аутизъм в мъчно проходима околност на километри от Радомир. Много хора дефинираха това като същинско знамение поради студеното време на открито и меко казано неприятните атмосферни условия. 

Днес, тъкмо година по-късно, Сашко е добре, рисува, прави изложения, върви на учебно заведение и се усмихва.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР