Днес са вторите срещи в четвъртфиналните дамски плейофи за определяне

...
Днес са вторите срещи в четвъртфиналните дамски плейофи за определяне
Коментари Харесай

Днес са вторите четвъртфинали в дамските плейофи

Днес са вторите срещи в четвъртфиналните дамски плейофи за установяване на волейболния първенец на България. При триумф Левски, ЦСКА и Берое ще се класират за идващия кръг.

 Летящ старт на Левски и ЦСКА в дамските плейофи
Летящ старт на Левски и ЦСКА в дамските плейофи

Двата столични гранда се чака да се срещнат на полуфинал

Най-интересната среща е от 18:00 часа в димитровградската зала " Младост ", където домакините от Раковски ще се опитат да сюрпризират Берое. В първата среща старозагорки се постановиха с 3-1, само че срещнаха серизона опозиция от вицешампионките на България от предходната година.

В София в зала " Панайот Пондалов " волейболистките на ЦСКА ще опитат да избегнат трети мач със Славия. Срещата е от 17:00 часа.

В зала " Багира " в Казанлък локалният тим ще опита да победи Левски. През постоянния сезон домакините, които приключиха последни, измъкнаха два гейма на столичния гранд.

Три срещи предлага волейболната стратегия през днешния ден, 8 март. Навръх женския празник ще се изиграят реваншите от 1/4-финалните плейофи на шампионата при дамите и при възможни нови победи на ЦСКА, Левски и Берое, тимовете ще се класират на полуфинали.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР