Днес с нас е Наум Наумов, който заема 32-то място

...
Днес с нас е Наум Наумов, който заема 32-то място
Коментари Харесай

Наум Наумов: Винаги съм бил привърженик на свободата и демокрацията, а СДС е техен основоположник

Днес с нас е Наум Наумов, който заема 32-то място в листата на СДС-Варна за общински съветници. Наумов е преподавател и възпитател по обучение и неговата подготвеност е директно обвързвана с науката и образованието.

Ето какво ни сподели той:

- Защо решихте да се кандидатирате за общински консултант в листата на СДС-Варна?

- Симпатизант съм на Съюз на демократичните сили от основаването на партията през 1989 год. Винаги съм бил последовател на свободата и демокрацията, а Съюз на демократичните сили е техен учредител. За мен е чест да бъда в листа на Съюз на демократичните сили – Варна като претендент за общински консултант.

- Какъв би бил Вашият принос за развиването на Варна? В кои области ще насочите напъните си?

- Роден съм в град Варна и през целия си живот съм живял тук. Всеки общински консултант би трябвало да работи за богатството на града, а не за персонални ползи. Варна още веднъж би трябвало да стане най-хубавия град за живеене в България. Ще насоча напъните си в областите, в които е моето обучение и професионалната ми процедура. Това са сферите на образованието и стопанската система.

- Какво отличава политиката на Съюз на демократичните сили от останалите партии в дясното политическо пространство?

- Политиката на Съюз на демократичните сили постоянно е била поредна, с ясно обрисувани правила, липса на популизъм и виновна по най-важните стратегически национални въпроси. Като член на Европейската национална партия Съюз на демократичните сили прецизно съблюдава и насърчава европейските полезности.



Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

По материала работи Геновева Михайлова, ДНЕС+
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР