Днес проведохме една ползотворна работна среща. От една страна коментирахме

...
Днес проведохме една ползотворна работна среща. От една страна коментирахме
Коментари Харесай

Демерджиев: Получих уверение, че РСМ ще вземе мерки за честването на годишнината на Гоце Делчев

" Днес организирахме една ползотворна работна среща. От една страна коментирахме по какъв начин да обезпечим сигурното и умерено протичане на честването на годишнината на Гоце Делчев. Получих уверението на сътрудника Спасовски, че от тяхна страна ще бъдат взети всички ограничения събитието да бъде обезпечено. Аз на собствен ред го осведомих, че ще взема всички ограничения хората, които ще дойдат от България за това събитие да не позволяват правонарушение или провокации. "

Това съобщи служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев, който е на работна среща в Република Северна Македония.

" Постигнахме единодушие, че сме длъжни да обезпечим такова протичане на събититето, че да не позволим някои хора да се пробват да палят огън там, където няма. Целта на събитието е да се отдаде респект на една видна историческа персона, каквато е Гоце Делчев, а не то да стане терен на разнообразни радикални и псевдонационални прояви ", добави Демерджиев.

Вътрешният ни министър съобщи, че е коментирана и тематиката с похищението над Християн Пендиков:

" Постигнахме единодушие, че сходен жанр закононарушения не трябва да се позволяват в страна, която желае да ползва върховенството на правото, какавто е РСМ. Колегата Спасовски ме увери, че казусът ще бъде разследван обективно и напълно. "
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР