Днес продължихме срещите с извънпарламентарни партии, граждански сдружения във връзка

...
Днес продължихме срещите с извънпарламентарни партии, граждански сдружения във връзка
Коментари Харесай

Нинова разкри, че имало нова сделка между ГЕРБ и ДПС

Днес продължихме срещите с извънпарламентарни партии, цивилен сдружения във връзка със основаване на общ фронт за транспарантни и почтени избори, съобщи на брифинг водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

„ Искаме да се обединим от ден на ден хора, с цел да дадем гаранции, че изборите ще бъдат почтени и да подсигуряваме на хората, че гласът им няма да бъде използван. Над 20-тина организации желаят да се включат в нашите старания “, сподели Нинова.

Относно президентското несъгласие, водачът на Българска социалистическа партия съобщи, че Движение за права и свободи, ГЕРБ и Обединени патриоти в цялостно единодушие са срещу причините на президента Румен Радев. „ Това е следващата договорка сред Движение за права и свободи и ГЕРБ. Цената на тази договорка я търсете в петък, първа точка от дневния ред на Народно събрание. Казва се Закон за вероизповеданията. ГЕРБ опрощават на Мюфтийството отговорностите към страната. Питайте БПЦ какво мисли по този въпрос. Сделката е - ние ви поддържаме, вие ни опрощавате задълженията “, съобщи Корнелия Нинова.

"Не губете вяра, българи. Всичко зависи от нас. Не губете вяра ", приключи тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР