Днес продължават разговорите, водени от лидерите на Продължаваме промяната (ПП)

...
Днес продължават разговорите, водени от лидерите на Продължаваме промяната (ПП)
Коментари Харесай

Петков и Василев събират експертите за втори ден на преговори

Днес не престават диалозите, водени от водачите на " Продължаваме промяната " (ПП) Кирил Петков и Асен Василев, за разработване на съдружно съглашение за бъдещо ръководство на страната. Първият цикъл диалози по въпросите на енергетиката, стопанската система, превоза и правораздаването се състоя през вчерашния ден. Всяка тематична полемика се води от един от двамата водачи на обединението.

Преговорите не престават през днешния ден от 10.00 часа по тематиките " Здравеопазване " и " Земеделие ". От 15.00 часа са планувани полемиките по въпросите на образованието и електронното държавно управление.

Сред специалистите, удостоверили присъединяване си в диалозите на тематика опазване на здравето, са Георги Михайлов от " Българска социалистическа партия за България " (БСП), Силви Кирилов от " ИТН " (ИТН), Александър Симидчиев от " Демократична България " (ДБ) и Иван Маджаров от Политическа партия.

В полемиката " Земеделие " ще вземат участие Момчил Неков (БСП), Пламен Абровски (ИТН), Албена Симеонова (ДБ), Иван Христанов (ПП).

В срещата на тематика " Електронно държавно управление " ще се включат Димитър Данчев (БСП), Любомир Каримански (ИТН), Божидар Божанов (ДБ).

В диалозите по въпросите на образованието ще вземат участие Ирена Анастасова (БСП), Пламен Николов (ИТН), Ивайло Старибратов (ДБ) и от страна на Политическа партия служебният образован министър Николай Денков.

Срещите ще бъдат излъчени онлайн в страницата на Политическа партия във Фейсбук, в YouTube и на уеб страницата promeni.bg.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР