Днес продължават разговорите на ГЕРБ-СДС за представяне на приоритетите и

...
Днес продължават разговорите на ГЕРБ-СДС за представяне на приоритетите и
Коментари Харесай

Зорът за редовен кабинет продължава с нови срещи днес

Днес не престават диалозите на ГЕРБ-СДС за показване на целите и търсене на поддръжка за сформиране на държавно управление с първия мандат, разгласи след извършените нощес диалози с " Продължаваме промяната-Демократична България " водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

" От на следващия ден започваме срещите с останалите партии и упоритостите са ни - в случай че се договорим с тях за споделена отговорност за взаимно ръководство, за къс небосвод от време - да одобрявам бюджет, План за възобновяване, да тръгнат еврофондовете. Всичко това, което говорихме, с поддръжката, която обявиха втората по величина политическа партия, аз мисля, че доста бързо можем да наваксаме изоставането ", сподели Борисов.
-->
На собствен ред от втората политическа мощ обявиха след диалозите си с номинираната за министър-председател Мария Габриел, че ще обсъдят резултатите от срещата с националните си препоръки.

Съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков заключи: " Ние имаме решение на органите, то е доста ясно - че не можем да подкрепим първия мандат. Но това, което през днешния ден се случи, желаеме да го обсъдим назад с нашите национални органи още веднъж, да продължи диалога по значимите тематики, без значение от мандатите... Може да разчитате, каквото и да се реши като извънредно решение, че програмата... и задължения, които ние сме поели, ще ги спазим ".

Първият изследователски мандат за сформиране на кабинет президентът Румен Радев ще връчи в понеделник на претендента за министър-председател на ГЕРБ-СДС Мария Габриел.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР