Днес през страната ще премине студен атмосферен фронт. Над Черноморието

...
Днес през страната ще премине студен атмосферен фронт. Над Черноморието
Коментари Харесай

Прогноза за времето - 8 август

Днес през страната ще премине леден атмосферен фронт. Над Черноморието облачността ще е променлива, към и след обяд купеста. На места, основно по северното крайбрежие, ще превали и прегърми. Ще духа до сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще са сред 26° и 29°. Температурата на морската вода е 25°-26°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

На 8 август слънцето във Варна изгрява в 6:06 часа и залязва в 20:22 часа. Продължителността на деня е 14 часа и 16 минути. Фазата на луната е последна четвърт.

Във вътрешността на страната преди обяд от запад облачността ще се раздра и ще намалее до най-вече слънчево. Вятърът в Дунавската низина ще се ориентира от северозапад и ще е сдържан, до момента в който в останалите региони ще е от север-северозапад. Максималните температури ще са сред 23° и 28°, в София - към 22°.

Над планините облачността ще е забележителна. Сутринта към момента ще превалява дъжд, по най-високите елементи на Рила и Пирин ще прехвърчи слаб сняг. След обяд над централните и източни региони облачността ще е купеста и купесто-дъждовна и тук-там там ще превали и прегърми. На обособени места, основно в Централна Стара планина, преваляванията ще са обилни по количество. Ще духа сдържан северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 17°, на 2000 метра - към 10°.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР