Днес преди обяд на отделни места в Дунавската равнина и

...
Днес преди обяд на отделни места в Дунавската равнина и
Коментари Харесай

Предимно слънчево следобед, сутрин - мъгливо

Днес преди обяд на обособени места в Дунавската низина и Горнотракийската равнина към момента ще има мъгли, само че видимостта бързо ще се усъвършенства и в цялата страна ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб, в източните региони до сдържан югозападен вятър. Минимални температури - сред минус 3° и 2°; оптимални сред 12° и 17°, в София - към 12°.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан югозападен вятър. Максималните температури ще бъдат 13 - 17°. Вълнението на морето ще бъде 1 - 2 бала.

В планините ще бъде най-вече слънчево. В утринните часове по билата видимостта краткотрайно ще е понижена. Ще духа сдържан вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 10°, на 2000 метра - към 0°.

През последния ден на тази и при започване на Новата година времето ще се задържи относително топло за интервала, с минимални температури най-вече сред 0° и 5° и оптимални - сред 11° и 16°. В низините и котловините ще бъде мъгливо или с ниска облачност, в множеството места след обяд видимостта ще се усъвършенства, а облачността ще се раздира до най-вече слънчево. Трайна мъгла ще се задържа тук-там в Дунавската низина и югоизточните райони; там дневните температури ще остават по-ниски, 6 - 9°. В планинските региони ще бъде слънчево.


Последвайте ни във и
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР