Днес, по време на приемния ден на кмета на община

...
Днес, по време на приемния ден на кмета на община
Коментари Харесай

Кметът Валентин Ревански се срещна с граждани на Ямбол в приемния си ден

Днес, по време на приемния ден на кмета на община Ямбол, жители показаха пред него своите оферти и проблеми.
„ Радвам се, че съумях да се срещна както с младежи, които мислят за развиването на града и инфраструктурата, по този начин и с хора на изкуството “, показа Валентин Ревански.
По време на срещата ямболски възпитаник показа абстрактен план за построяването на велоалеи в региона на кръговото придвижване на улица „ Милин камък “.
Кметът посочи, че Община Ямбол има идея на построяването на велоалеи в града, които да бъдат обособени към небетонираното и облагородено корито на река Тунджа. По този метод ще се обезпечи прекосяването на велосипедисти от квартал „ Аврен “ до комплекс „ Златен рог “.
Жители от жилищен комплекс „ Васил Левски “ насочиха предложение за облагородяване на пространство, намиращо се сред няколко от блоковете в квартала. Предстои да бъде направена спомагателна инспекция за определяне на детайлностите, откакто бъде осъществено посещаване на място от страна на общински чиновници.
На срещата беше показана и книга на ямболска писателка, която споделя за възрожденците от Ямбол.
Гражданите, които желаят да се запишат за среща с общинското управление, следва да подадат заявление в Центъра за административно обслужване в постройката на Община Ямбол. В заявката би трябвало в резюме да бъде обявен въпросът, който жителите желаят да слагат и да дават писмени документи по казуса, в случай че е належащо и/или разполагат с такива.
Срещите се реализират по отношение на реда на записване. Представители на управлението се срещат с жители по квартали и отвън приемния ден, с цел да бъдат решени бързо неотложни проблеми и въпроси.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР