Днес пеещият артист Дарин Ангелов представи интересна, нова песен в

...
Днес пеещият артист Дарин Ангелов представи интересна, нова песен в
Коментари Харесай

Дарин Ангелов с нова визия, кариера във възход, но с лични проблеми

Днес пеещият актьор Дарин Ангелов показа забавна, нова ария в ефира на Българска национална телевизия сутринта, мотивът е годишнина от рождението на Мими Балкански, а мотив стихове отдадени на нея, точно от Никола Вапцаров.

И всичко това е пресъздадено от музикалните способности на Дарин, в последно време кариерата на Ангелов е във напредък, той взе участие доста успехно в едно риалити неотдавна, чести постановки, нови функции, нов филм по Нова, който бе излъчен, а в този момент и клип с ария. Дарин несъмнено е доста деен, издирван е гения му, дали по тази причина се появяват съществени клюки без доста коментар от негова страна за проблеми в персоналния свят.

Дали това е повода Дарин внезапно да смени нещо, а точно типа си, младежкия тип на Дарин е към този момент сменен с гъста брада,, която изрично го прави по-зрял, а съгласно мнозина и по- неустрашим. За всички негови фвенове песента " Песен за Мими " -вече в еира, песента е нежна и сантиментална! И за край на-доброто предстой, Дарин има присъединяване в идния сериал Войната на буквите, по разказ на Людмила Филипова!
 Пускат 6 км от Автомагистрала Пускат 6 км от Автомагистрала "Струма " и едната тръба на тунел "Железница "  Георги Енев излезе на независимост, само че се опасява от линч Георги Енев излезе на независимост, само че се опасява от линч  Култова дискотека в Слънчев бряг хлопна кепенците поради Азис Култова дискотека в Слънчев бряг хлопна кепенците поради Азис  Каква е повода за убийството на Удо Ланге? Каква е повода за убийството на Удо Ланге?  Диана Дамянова заряза Киро и Асен Диана Дамянова заряза Киро и Асен  Война! Иван Тотев гневен на Бойко Борисов заради… Война! Иван Тотев гневен на Бойко Борисов заради… <
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР