Днес отварят големите търговски центрове – моловете. Ще се спазват

...
Днес отварят големите търговски центрове – моловете. Ще се спазват
Коментари Харесай

Отварят моловете и фитнес залите

Днес отварят огромните търговски центрове – моловете. Ще се съблюдават избрани ограничения за сигурност и отдалеченост.
Трескава подготовка: Моловете отварят порти на следващия ден Ще се управлява броят на посетителите и отдалеченост сред клиентите
Посетителите би трябвало да са с маски. На ескалаторите ще би трябвало да се съблюдава разстояние от най-малко метър и половина. Ограничения има и при използването на асансьорите – най-много максимум от 4 или единствено едно семейство.

Клиентите ще би трябвало да влизат и излизат от разнообразни места. Ще се контролира броят на посетителите, с цел да не се получава скупчване. Всеки магазин ще следи за отдалеченост сред клиентите.

Заведенията за хранене в моловете също ще отворят още веднъж порти, само че вътрешните маси ще останат прибрани.
Остава възбраната на територията на комерсиалните комплекси да работят увеселителните и игрални зали и питейните заведения.

От през днешния ден се позволява и потреблението на фитнес залите.
Ето какви противоепидемични ограничения би трябвало да съблюдават фитнесите С публична заповед е позволено те да отворят от 18 май
В тях ще се позволяват до 10 души да упражняват групово, а самостоятелно трениращите би трябвало да бъдат по един на 4 кв/м.

Уредите ще би трябвало да бъдат дезинфекцирани след всяко прилагане, а носенето на маски в залите няма да бъде наложително за спортуващите, а единствено за работещите във фитнеса.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР