“Днес от името на ИТН входирахме в НС промени в

...
“Днес от името на ИТН входирахме в НС промени в
Коментари Харесай

Балабанов от ИТН: Киро е национален предател, ще променяме Закона за референдумите

“Днес от името на Има Такъв Народ входирахме в Народно събрание промени в закона на директното присъединяване на жителите, което касае провеждането на национални и локални референдуми ”, това съобщи Станислав Балабанов от Има Такъв Народ пред преди минути.

" Искаме да отпадне електронното въвеждане на подписи ", добави той.

Балабанов предлага срокът за събиране на подписи за референдум да се усили от 3 на 5 месеца.

" Да премахнем изискването подписката да се показва в електронен вид 700 000 данни на хора, които са се подписали трябваше ние да ги преформатираме в електронни таблици, това утежнява процеса. На практика ние бяхме в услуга на организация ГРАО ", добави той.

На въпрос ще поддържа ли референдума на " Възраждане " той отговори: " Ще ида на този референдум и ще гласоподавам с " Не ".

По думите му колкото повече референдуми се създават толкоз по-добре. " Българските жители заслужават да бъдат питани ", добави Балабанов.

Едричкият човек на Слави засегна и тематиката " Македонияяя ", като разгласи Кирил Петков и съветничката му в служебния кабинет за национални предатели. Такива били и всички депутати без тези от Има Такъв Народ и " Възраждане ".

Снимка: Агнес Методиева
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР