Днес от 18:30 часа в Дома на киното е премиерата

...
Днес от 18:30 часа в Дома на киното е премиерата
Коментари Харесай

Две премиери на два български филма днес в Дома на киното

Днес от 18:30 часа в Дома на киното е премиерата на „ Offline ” (2017) на режисьорката Станислава Калчева по сюжет на Геновева Димитрова.

Филмът съставлява „ настоящ спор в мрежата за осведомителния потоп, в който интернет и малкия екран ни давят “ и слага акцент върху идентичността – от спонтанността на желанието до достоверността на съпротивата. Български сюжети от международна наклонност, озаглавена от създателите на кино лентата „ Offline “.

Отново в Дома на киното през днешния ден с начален час 20:00 е международната премиера на „ Нов живот “ - вторият документален филм на един от най-успешните български оператори Стефан Иванов.

От 25 години създателят живее и работи в Канада, а кинотворбата му, отдадена на емиграцията, е самобитен опит за завръщането на Стефан Иванов към неговото житейско и професионално минало у нас.

Филмът е виртуозен образен роман за хора, емигрирали още в първите години след смяната на политическата система у нас, същински герои, чиито пътувания се оказват извънредно рискови, неразбираеми и цялостни с вяра.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР