Днес облачността ще е променлива и над по-голямата част от

...
Днес облачността ще е променлива и над по-голямата част от
Коментари Харесай

Променлива облачност с валежи само на отделни места


Днес облачността ще е променлива и над по-голямата част от страната ще е съвсем без превалявания. По-значителна купесто-дъждовна облачност с валежи от дъжд, съпроводени с гръмотевици ще има тук-там в югоизточните региони и планините. Вятърът ще е сдържан, в Дунавската низина и краткотрайно мощен, след обяд ще отслабва. Минимални температури сред 8 и 13 градуса, оптимални сред 19 и 24, по Черноморието 17-21, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Атмосферното налягане след прекосяването на студения атмосферен фронт краткотрайно ще се увеличи, само че денем ще е по-ниско от междинното за април.

Над планините ще има променлива облачност, забележителна в следобедните часове, когато тук-там ще превали и прегърми. Ще духа сдържан запад-северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 12 градуса, на 2000 метра - към 5.

Над Черноморието ще има променлива облачност, забележителна над южните региони, където ще превали. Ще духа слаб западен вятър. Максимални температури на въздуха - 16-21 градуса. Температурата на морската вода ще е 13-14. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР