Днес облачността ще бъде променлива, над много райони по-често значителна.

...
Днес облачността ще бъде променлива, над много райони по-често значителна.
Коментари Харесай

Днес облачността ще бъде променлива

Днес облачността ще бъде променлива, над доста региони по-често забележителна. На обособени места, основно в Предбалкана, ще има валежи от слаб сняг. Ще духа до сдържан, в Дунавската низина и западната част на Горнотракийската равнина краткотрайно мощен северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат най-вече сред 5° и 10°, в София към 5°.

Атмосферното налягане едва ще се намали и ще бъде малко по-ниско от междинното за месеца. 

Над планините ще доминира облачно време с валежи от сняг, на повече места в Стара планина, оповестиха от Национален институт по метеорология и хидрология. Ще духа сдържан северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към минус 2°, на 2000 метра – към минус 8°.

Над Черноморието облачността ще бъде по-често забележителна, само че ще бъде съвсем без дъжд. Ще духа слаб, по северното крайбрежие - сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 5° и 8°. Температурата на морската вода е 6-7°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и залязва в 18 ч. и 17 мин. Продължителността на деня е 11 ч. и 17 мин. Луната в София изгрява в 7 ч. и 43 мин. и залязва в 19 ч. и 10 мин. Фаза на луната: един ден след новолуние.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР