Днес облачността от запад ще се разкъсва и намалява и

...
Днес облачността от запад ще се разкъсва и намалява и
Коментари Харесай

Снегът окончателно спира, следобед почти навсякъде ще е слънчево


Днес облачността от запад ще се раздира и понижава и след обяд в множеството региони ще бъде най-вече слънчево. Сутринта на обособени места в планините и в крайните източни региони ще превалява сняг. Ще духа най-вече сдържан вятър от запад-северозапад, който вечерта ще се ориентира от югозапад и ще отслабне. Максималните температури ще са от 0 до 5 градуса, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Атмосферното налягане е по-ниско от междинното, само че ще продължи да се покачва и ще се приближи до междинното за месеца.

Над планините облачността ще се раздира и понижава, само че преди обяд ще е забележителна и тук-там ще прехвърча сняг. Ще духа сдържан и мощен северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към минус 5 градуса, на 2000 метра - към минус 12.

Над Черноморието ще доминира облачно време, преди обяд към момента със слаби превалявания от сняг. След обяд преваляванията ще спрат, а по здрач и облачността ще се раздра и намалее. Ще духа сдържан до мощен вятър от запад-северозапад, който вечерта на всички места ще се ориентира от югозапад. Максималните температури на въздуха ще са 1-2 градуса. Температурата на морската вода е 7-9. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР