Днес няма за какво да се безпокоите – всичко върви

...
Днес няма за какво да се безпокоите – всичко върви
Коментари Харесай

Днес няма за какво да се безпокоите – всичко върви просто отлично

Днес няма защо да се безпокоите – всичко върви просто чудесно. Вижте какво още споделят звездите за днешния ден.

Хороскоп 28.09.2023г.
Овен
Днес не е най-хубавият ден за начало на нова работа. За бърза реализация на истинския Ви план ще пречат несъответствуващото въодушевление или несъразмерната сензитивност на близките към ставащото. Чуждите проблеми ( включително и прекарванията на другите хора), може да Ви интересуват по-силно от Вашите лични. Не са изключени неуместни сантиментални мемоари, парализиращи волята Ви. През това денонощие е доста значима прочувствената естетика сред Вас и Вашите близки. Постарайте се да нямате секрети едни от други, с изключение на най-невинните.
Телец
Идеално време за основаване на домакински уют и решение на битови въпроси. В работата, обвързвана с развлекателния бизнес, изкуството и музиката, се чака усъвършенстване. Използвайте времето за повишение на своето културно равнище и за навестяване на мероприятия, свързани с изкуството.
Близнаци
Днес на Вашия обичан човек ще се желае да чуе от Вас единствено една дума, която Вие добре знаете, само че по някакви аргументи повтаряте много рядко. Задачата Ви е, да си спомните тази дума, и да я употребите, когато е нужно. Ефектът ще бъде поразителен!
Рак
Смятате, че тайните са хубави единствено с едно – с тяхното откриване. Направо обожавате да ги разкривате, изключително в случай че истината, която с Ваша помощ изплува на повърхността, оказва съществено позитивно отношение на хода на събитията, имащи отношение към нея. Именно това и става в дадения миг, а на Вас Ви е безусловно безразлично, дали сте въвлечени в обстановката директно или индиректно.
Лъв
Днес просто по този начин от нищото ще се появи чудесна вест, която Ви визира и то освен Вас, а и Вашите родственици и другари. Очакват Ви нови запознанства, радостни новини и сантиментални събития. Освен това ще вземете присъединяване в разпространение на хубавата вест. Заредете се с позитивна сила и си запазете малко за черни дни. Сега стартирате да разбирате обстановката, в която сте се оказали изцяло, а това е прелестно. Днес няма защо да се безпокоите – всичко върви просто чудесно.
Дева
Прекрасно време за духовното Ви развиване и за поява на позитивни страсти. Това, което ще Ви донесе най-голямо задоволство са заниманията, свързани с обучение, научните проблеми и тези, които са свързани с водещи технологии. Ако имате концепция за пътешестване или малко странствуване, реализирайте го. Съвместен бизнес и научни планове ще Ви динесат полза.
Везни
Вие сте идеалист. Представяте си куп неща: работата, която бихте желали да имате; колегата, който бихте предпочели да виждате до себе си; дрешникът, който би Ви бил по вкуса; обществото, в което бихте се чувствали по-комфортно от квсякога; светът, в който бихте живели прекрасно… Независимо от това, какво си представяте и рисувате въображаемо, постоянно е евентуално да предприемете съответни дейности, с цел да станат фантазиите Ви действителност. Защо да не опитате да извършите това през днешния ден.
Скорпион
Трудничко и малко горчиво ще бъде през днешния ден на Вашия обичан човек общуването с Вас, защото Вашето държание ще бъде много мъчно за предсказание, и още по- комплицирано за схващане. Постарайте се да извършите всичко допустимо, с цел да не поражда у Вашата половинка какъвто и да било дискомфорт от общуването с Вас.
Стрелец
Днес звездите не Ви предлагат, да злоупотребявате с алкохола. Разбира се, чаша вино с хубава вечеря, напълно не е проблем, само че по опция – не повече. На Вашия обичан човек ще е неприятно да Ви гледа в подпийнало положение, а още по- малко – да Ви целува.
Козирог
Днес ше Ви се наложи, да извършите компромис. Това все- отново е по- добре, в сравнение с да стигнете до открит спор. Още повече, че последния постоянно ще можете да го извършите! Бъдете оптимални внимателни, тъй като по-късно няма да има кого да обвинявате.
Водолей
Утрото ще се ознаменува с избрани триумфи, само че е за препоръчване да започнете да се занимавате с нова работа или задания чак към обяд. През деня ще бъдете изцяло подготвени да излезете пред всички. Не се учудвайте, в случай че имате възприятието, че вместо измежду обществото, сте излезли на циркова сцена, изпълнена с разярени лъвове. Събитията денем ще изискват от Вас не дребна устойчивост, геройство, а също и да следвате законите и работния проект. Ако се опитате да минете единствено с автентичност, нещата може да приключат с прочувствено сътресение…
Риби
Някъде в промеждутъка сред обеда и вечерта, ще вземете окончателното решение, да разкривате ли някаква загадка, или да я пазите и по-нататък от всички. Използвайте своята вътрешен глас. За да вземете това решение, помислете си какви биха могли да бъдат следствията за тези, за които тя се отнася. Не се поддавайте на възприятието за виновност, в случай че решите да разкриете тайната. Понякога да се внесе изясненост е най-хубавата тактичност за всички, въвлеченив в нещата.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР