Днес Nissan разпространи първата информация за новата версия- 2021 година, на хитовия

...
Днес Nissan разпространи първата
информация за новата версия- 2021 година,
на хитовия
Коментари Харесай

Новият Nissan Rogue

Днес Nissan популяризира първата информация за новата версия- 2021 година, на хитовия си за североамериканския пазар SUV модел Rogue.

От Nissan дават обещание, че новата генерация на Rogue (X-Trail в Европа) ще улесни значително живота на фамилиите, като ще предложи изключителна модулност и комфорт, благодарение на напълно новата си платформа. За повишение на безопасността, от марката разчитат на системата си ProPILOT Assist, Nissan Safety Shield® 360, за свързаност на Nissan Intelligent Mobility технологии и други.



При пазарното си лансиране през есента на тази година, Nissan Rogue 2021 ще предложи впечатляващ набор стандартно оборудване, включително автоматична спирачна система с различаване на пешеходци, система за уведомяване при неволно секване на осевата линия, автоматични фарове, 10 защитни въздушни възглавници, ергономични предни седалки, врата на багажника с дистанционно отваряне, система за безжично синхронизиране на мобилни телефони с Apple CarPlay, 10.8-инчов прожекционен head-up екран, 12.3-инчов инструментален панел и 9-инчов екран в средата на таблото.

Във версията си с умна система за задвижване на четирите колела, Nissan Rogue 2021 предлага работа в пет съществени режима- Офроуд, Сняг, Стандарт, Еко и Спорт. Задвижването е поверено на 2.5-литров редови четирицилиндров бензинов двигател с мощ от 181 конски сили.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР