Днес, навръх най-светлия християнски празник - Възкресение Христово, Ива Софиянска

...
Днес, навръх най-светлия християнски празник - Възкресение Христово, Ива Софиянска
Коментари Харесай

Навръх Великден: Ива Софиянска за първи път показа третия си син! (СНИМКИ)

Днес, точно на най-светлия християнски празник - Възкресение Христово, Ива Софиянска - Божкова реши да покаже на света своето трето дете. Това са първите фотоси на малчугана въобще, защото до момента го пазеха в цялостна загадка и надалеч от очите на всички.

Знаем, че Ива не оповести даже новината за бременността си, до момента в който в един прелестен ден през октомври 2023-та внезапно разбрахме, че е родила. " Ама по какъв начин по този начин родила?! Глупости! Че тя по кое време беше бременна?! ", питаха се всеобщо хората, само че се оказа, че даже не всички от персоналните им познати са били осведомени с истината.

Е, очевидно през днешния ден половинката на Антон Божков е решила, че е уместно да покаже бебето си на света като, несъмнено, е протекция личицето му на фотото. От възприятие за сигурност и предотвратяване от " зли очи "...

Ива и Антон имат трима наследника и другари ги майтапят, че са напът да конкурират Светлана Гущерова и Християн Гущеров. Доколкото самата Ива е споделяла обаче, тя няма желание да ражда повече деца и има вяра, че трите са им изцяло задоволителни, изключително в случай че искаш да дадеш на всяко едно положително образование, време и обич.

" Тя най-малко наподобява сериозна жена, не е въртиопашка, а и дядото Васил Божков съвършено ги е подсигурил ", смигват в нета.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР