Днес над Югозападна България ще преобладава слънчево време. Над северните

...
Днес над Югозападна България ще преобладава слънчево време. Над северните
Коментари Харесай

Предимно облачно, на места с валежи, само на югозапад ще е слънчево

Днес над Югозападна България ще доминира слънчево време. Над северните и източните региони от страната ще остане най-вече облачно, там не са изключени и изолирани слаби превалявания от дъжд. Ще духа слаб, в източните региони до сдържан вятър със северна съставния елемент. Максималните температури ще са сред 8 и 13 градуса, в крайните югозападни региони ще са 14-15, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Атмосфеното налягане ще се намали още, само че ще остане по-високо от междинното.

Над планините ще доминира слънчево време. По-значителна ще е облачността над Стара планина, само че превалявания са малко евентуални. Ще духа слаб до сдържан вятър с източна съставния елемент, по най-високите елементи на масивите в Югозападна България след обяд ще се ориентира от югозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е към 5 градуса, на 2000 метра - към 0.

Над Черноморието ще e най-вече облачно, единствено в крайните южни региони вероятността за слаб дъжд е нараснала. Ще духа до сдържан северен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 11-13 градуса. Температурата на морската вода е към 15. Вълнението на морето ще е 3 бала, в най-южните региони - 4 бала.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР