Днес над страната ще е слънчево. В сутрешните часове, в

...
Днес над страната ще е слънчево. В сутрешните часове, в
Коментари Харесай

Топъл февруари, температурите днес стигат до 19 градуса

Днес над страната ще е слънчево. В утринните часове, в обособени региони, основно в източната половина на Горнотракийската равнина и по Дунав, видимостта за малко ще е понижена. Преобладаващите минимални температури ще са сред минус 3° и 2°, в София - към минус 1°.

Вятърът ще е слаб от югозапад, след обяд в Дунавската низина ще се ориентира от запад-северозапад и ще се усили до сдържан. Температурите още ще се покачат и оптималните ще са най-вече сред 14° и 19°, в София - към 14°, по Черноморието също 14, в Северна България до 19 градуса, а в Южна сред 14 и 17 градуса.

В събота температурите ще се намалят и ще са сред 8 и 14 градуса, ще бъде най-вече облачно. За София дневната температура ще бъде 8 градуса. 

„ Ще продължим да се радваме на едно доста хубаво февруарско време “, безапелационен беше климатологът Георги Рачев пред БТВ. Единствено в неделя и понеделник ни чака малко по-студено и мокро време. „ Минаваме в безмразов интервал. Февруари е подобен – или избухва със студено време или е топъл “, сподели Георги Рачев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР