Днес на обяд ще бъдат въведени правила за движение, които

...
Днес на обяд ще бъдат въведени правила за движение, които
Коментари Харесай

3500 полицаи обсадиха Солун, по центъра няма да може да се припари

Днес на обяд ще бъдат въведени правила за придвижване, които ще блокират центъра на Солун, който става недосегаем на стотици метри от конгресния център Велидио. Очаква се министър председателят на Гърция да разгласи нова данъчна канара, която ще влезе в действие незабавно от 2020 година, оповестява „ Български вести “.

Във военна цитадела се трансформира Солун, откакто над 3500 полицейски чиновници бяха ситуирани по улиците на града поради Солунския панаир. От Атина са командировани 11 полицейски отряда, 6 специфични полицейски звена за битка с проведената престъпност.

Гръцкият министър председател Кириакос Мицотакис към този момент дойде в Солун, където ще посети част от изложбените базари и ще организира срещи.

Нещо злокобно и необяснимо лежи под Атина, военните го крият

Премиерът ще приказва във Велидио довечера от 20.00 часа.

Очаква се той да разгласи своите държавни задължения за през идващите 12 месеца, които ще обиден четири области: данъчно облагане и данъчна политика, вложения, трудови връзки и държавна цифровизация, съгласно държавните източници.

Очаква се министър председателят да разгласи нова данъчна канара, която ще влезе в действие незабавно от 2020 година

Необлагаемия приход се чака да остане на същото равнище от 8,536 евро, до момента в който за приходи до 10 000 евро годишно данъчната ставка ще бъде 9% (от 22%), намаляването на оптималната ставка от 45% на 40%, последователното унищожаване на специфичния налог за взаимност.

Хиляда компании от целия свят показват тази година производството си на панаира в Солун. Солунски Солунският есенен търговски панаир е едно от значимите годишни изложби в Гърция, което се организира в най-големия изложбен център в страната в Солун годишно през м. септември.

Тематични посоки:

– Промишлено съоръжение

– Строителство и архитектура: машини, принадлежности и съоръжение

- Реклама -
– Мебели и вътрешен дизайн, кухни, бани, басейни

– Климатична и вентилационна техника

– Материали и консумативи

– Комуникация и технологии

– Транспорт

– Осветителна техника

– Битова електроника

– Промишлена и битова химия

– Машиностроене и енергетика и други

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР