Днес Лудогорец излиза в най-важния си мач - решителният с

...
Днес Лудогорец излиза в най-важния си мач - решителният с
Коментари Харесай

Лудогорец в битка за минимум 1 милион евро

Днес Лудогорец излиза в най-важния си мач - решителният с ХИК Хелзинки. Ако " орлите " победят, то те ще си подсигуряват най-малко третото място в група С на Лига Европа, което дава право на присъединяване в шампионата Лига на конференциите, написа " Мач Телеграф ".
 Кешеру: Съжалявам, че поради Лудогорец не одобрих офертата на ПАОК
Кешеру: Съжалявам, че поради Лудогорец не одобрих офертата на ПАОК

" Знам, че в света на футбола дадената дума не постоянно се извършва "

Победи ли финландците, отборът на Анте Шнмунджа ще има обезпечен 1/16-фннал в третия по мощ шампионат, като техен противник ще е някой от приключилите втори в груповата фаза. От финансова позиция триумф над ХИК носи на Лудогорец най-малко 930 000 евро - 630 000 евро за трите точки, както и още 300 000 евро за класиране в директната елиминация минимум на 1/16-финалите на Лигата на конференцинте.

Ако обаче бъдем оптимисти, то няма по какъв начин да не отбележим, че победа над ХИК Хелзинки ще резервира напълно действителни възможностите за класиране напред в Лига Европа. Първото място в групата наподобява капарирано от Бетис, а в случай че завършиш като водач прибираш 1 млн. евро бонус. Ако обаче " орлите " съумеят да преборят Рома за второто място, то те ще се класират на 1/16-финалите на Лига Европа (б.а. - първото място те праща непосредствено на 1/8-финалите), което с изключение на голям авторитет, носи и бонус от 550 000 евро.

Но в днешния двубой с новия-стар първенец на Финландия ХИК, Лудогорец приключва тежка серия от 3 мача за единствено 7 дни - гостуването в Хелзинки, както и домакинство на кандидата за купата ЦСКА.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР