Днес Левски ще изиграе четвъртата си контрола от лятната подготовка.

...
Днес Левски ще изиграе четвъртата си контрола от лятната подготовка.
Коментари Харесай

Левски се изправя срещу АПОЕЛ в последната си контрола в Правец

Днес Левски ще изиграе четвъртата си контрола от лятната подготовка. " Сините " ще се изправят в Правец против кипърския гранд АПОЕЛ (Никозия). Проверката ще започва в 18:00 часа и ще бъде излъчена директно по Диема Спорт 3.

От нея значително ще стане ясно и по какъв начин ще наподобяват столичани в първия формален мач за новия сезон. В откриващия дуел " сините " ще одобряват на стадион " Георги Аспарухов " ФК ЦСКА 1948 в събота, 15 юли от 18:45 часа.
 Георги Миланов продължава да тренира самостоятелно
Георги Миланов продължава да тренира самостоятелно

Ще се стигне ли до трансфер в Левски?

Днес Николай Костов ще заложи на единайсеторката, на която има намерение да разчита и седмица по-късно. Треньорът към този момент направи някои настройки по отношение на предшествениците. Той промени схемата на игра на 4-1-4-1. Една от алтернативите пред наставника, която би трябвало да реши с помощника си Божидар Митрев, е кой да застане под рамката. Пламен Андреев и Николай Михайлов получиха еднообразно игрово време, като по-голям е шансът 18-годишният пазач да започва на вратата.

До момента " сините " реализираха три победи в контролите. Момчетата на Николай Костов победиха поредно отборите на Пирин (2:1), Етър (2:1) и Марица (Пловдив) с 3:1.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР