Днес компанията Xiaomi започна да изпраща новата версия на своя

...
Днес компанията Xiaomi започна да изпраща новата версия на своя
Коментари Харесай

Xiaomi подобри работата на камерата в своите смартфони с помощта на нов фърмуер

Днес компанията Xiaomi стартира да изпраща новата версия на своя фирмена потребителска среда MIUI, основана на настоящата в сегашния миг версия на Android.

Първи бе освежен смарт телефона Xiaomi Redmi Note 5 до MIUI 9 , основана на операционна система Android 8.1 Oreo. Ъпдейтът е извънредно огромен – 1 GB. Препоръчва се преди началото на обновяването са се ревизира скоростта на Wi-Fi връзката. Новият фърмуер прибавя редица нови благоприятни условия.



В блога на разработчиците на MIUI се споделя, че новият ъпдейт доста усъвършенства работата на камерата. Сега тя се започва по-бързо, прави по-добри фотоси при незадоволителна осветеност на сцената и е по-ефективна при снимането на видео. Друг значим миг е прибавянето на функционалността Face Unlock за смарт телефона Redmi 5 Plus. Това е софтуерен скенер на лицето, в който се употребяват профилираните логаритми на Xiaomi.



Продажбите на смарт телефона Xiaomi Redmi 5 Plus (Redmi Note 5) стартираха преди цели осем месеца и той бе освежен едвам през днешния ден. Устройството и в този момент се продава с конфигурирана Android 7.1.2 Nougat, също надградена до MIUI. И още, разработчиците обявиха, че в този момент телефонът ще стане с 10-20% по-бърз и предлагат инсталирането на обновяването.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР