Днес, когато ротацията се срути под тежестта на властовите амбиции

...
Днес, когато ротацията се срути под тежестта на властовите амбиции
Коментари Харесай

ПП-ДБ в оня скандален запис: Ако не реализираме замисленото, ще си тръгнем с гръм и трясък!

Днес, когато ротацията се срути под тежестта на властовите упоритости и рекет на ПП-ДБ, е редно да си спомним скандалния запис от 4-часовата спявка на „ Продължаваме промяната “, осветлена от Радостин Василев.


В откровения диалог, разкрил същинските планове на ПП-тата, всред многото брутални истини, една се открои с особена безочливост – че харвардските мошеници възнамеряват „ за 4 година ще опаткаме обстановката и всеки ще си отиде на острова в Тихия океан “, както го изясни тогава невнятния гальовен министър на културата Атанас Атанасов.

 

От записа излиза наяве, че ПП-ДБ желаят да имат собствен вътрешен министър, с който да вършат локалните избори; че министрите в кабинета " Денков " са утвърдени от посолството; а бъдещите шефове на службите - съгласувани с непознатите служби, от които ще чакаме консултганти.

 

Прави се признанието, че при нови избори Политическа партия ще бъдат трета политическа сила; че посредством ала-бала с президента са натъкмили резултатите от вота; нареджа се на новите министри да създадат " кървава " чистка по министерствата и най-после се обобщава, че в случай че всичко замислено от тях не се случи, те ще си тръгнат " с гръм и тропот! ".

 

Знаметателно бе това, което чухме от този запис, който тогава скандализира естествените хора.

Знаменателно бе, че ПП-ДБ по време на кабинета " Денков " действаха по нечертаната от записа линия на бруталнво преодоляване на страната.  


Тогава Асен Василев начерта това, което през днешния ден се случи и е редно да си го напомним:

" Ако отидем на избори, въобще не е ясно дали ще отидем на избори дружно с Демократична България, а в случай че сме без тях на избори, ще се борим вероятно за трето място. Ако създадем кабинет, това ще ни разреши да почистим службите, да изгоним фрагментите на ГЕРБ и на президента от места...
Чистката е говорена с всички, които желаят да стават министри, че закононно-незаконно би трябвало да изгонят всички шефове на дирекции, шефове на районни структури и на организации. Първите две седмици.


Ако някой желае да бъде министър в този кабинет и не се подпише с кръв под това, включително дори го гонят него персонално юридически, аз персонално ще имам срещу този човек да е министър в този кабинет.
Фундаментално това ще ни позволи да почистим службите, да изгоним фрагментите на ГЕРБ и на президента по места и да свършим някаква работа по Еврозоната и Шенген и ПВУ…
С доста голяма доза на сигурност, че Еврозоната и Шенген ще се случат, чистката е говорена с всички, които желаят да стават министри, че законно-незаконно би трябвало да изгонят всички шефове на дирекции и шефове на районни структури и на организации. В първите 2 седмици. Което донякъде ще затапи приказката, че сме правили коалиция с ГЕРБ … "

Николай Денков:Ако след първата вреда ние не можем да осъществяваме позитивите, поради които тръгваме всичко да вършим, би трябвало да си тръгнем с гръм и тропот...Хубавото е, че аз съм го правил в някакъв дребен вид преди време, знам какво е, има си малко предварителна подготовка, медийна подготовка и най-после в случай че има задоволително добра изненада, в действителност се получава.

Асен Василев: Ние желаеме да разкараме Гешев, да ограничим президента и тогава да се върви на избори. И локалните избори желаеме да се вършат с полиция, която ние направляваме или с полиция, която управлява президентът? Това са въпросите, които стоят реалистично на масата.

Кирил Петков:Можем да се вършим на забавни по малкия екран, да споделяме " джентълменските ангажименти ". След идващите избори стоиш до тоалетната на Народното събрание и те заобикалят. Защотоистината е, че цялата скица, която ние направихме тези 2 години, интелектуалците са 7% до 10%. Ако пуснеш народа, както е структуриран сега, ние би трябвало да сме 10% с Демократична България, с всичко.Направихме леко ала-бала през президента, вкарахме един кон, малко по малко естествения развой, в случай че успеем да създадем нещо, ще бъде това.

Асен Василев: Това държавно управление ще съществува, до момента в който Борисов се опасява от Гешев и президент.Министрите са утвърдени от посолствата.

Кирил Петков:Сега ядем крепко пердах, късат се ризи - " вие сте предатели на живота ни ", само че залагаме застраховка Мария Габриел, която си мечтае да бъде министър председател, а Борисов се изпира през този вид, няма подозрение, тъй като те са съдружно, макар че ние ще споделяме, че е единствено Мария Габриел, а тя не е била в България.

Асен Василев: Само да кажа, че тези имена на ръководителите на службите са синхронизирани с посолствата.

- Какво значи, че службите са наши?, споделя женски глас, като следва отговор:

Асен Василев:ДАНС, НСО, основният секретар на Министерство на вътрешните работи – това са наши хора, които са избрани от посолството, дори имената са синхронизирани с посолствата.

Кирил Петков: Външни консултанти ще ни оказват помощ с реконтруирането на службите.

Асен Василев: Докато не се в профил Гешев като основен прокурор, не мисля, че Борисов желае да върви на избори.

Кирил Петков: Моралът не е единственият аршин, по който се правят оценка хората. Поне 6 месеца ще се влачи имунитетът на Бойко.

Кирил Петков: Какво става на следващия ден или вдругиден, в случай че вдигнат обвиняване на Борисов? Не споделям, че това е наше предложение или решение, само че Христо Иванов даде предложение и то е – споделяме, че се прави комисия по имунитети.Идеята е да се каже, че тази комисия работи до момента в който се смени корупционната промяна и се употребяват европейските стандарти за повдигане на имунитет.

Кирил Петков: Днес имах диалог с Урсула, като ѝ зададох тъкмо този въпрос - " в случай че ще има опция за такова държавно управление, обещаваш ли да ни пуснеш ". Тя вика " за Шенген ви е доста огромен шансът, за еврозоната - би трябвало да го измислите по какъв начин да заобиколите разпоредбите, смисъл да влезете в рамките ". И аз споделих " може ли да мислим за инфлация, която да е минус резултата на Украйна " и тя ми вика " не ме цитирай, само че ще се опитам да ти оказа помощ ".

Асен Василев: Идеята на Христо Иванов е да се вкара европейски устав от Екологичен потенциал, което значи, че най-малко 6 месеца ще се влачи имунитетът на Бойко в някаква комисия, която ще преглежда всички доказателства лист по лист и перо по перо. Докато не се в профил Гешев като основен прокурор, не мисля, че Бойко ще желае да върви на избори и да му падне имунитетът.

Асен Василев:Вдигнахме температурата в казана. Вдигна се напрежението и почнаха да избиват някакви неща.Ако влезем на кабинет, отстраним Радев от службите и засилим надолу по терена в допълнение правосъдната промяна, това ще вдигне още трагично температурата в казана. Единствената причина Гешев и Бойко да се стрелят е, че преди година и половина написахме в ПВУ, че би трябвало да има закон за правосъдната власт. И година и половина по-късно те схванаха, че няма по какъв начин да вземат тези пари, в случай че няма закон за правосъдната власт. Същевременно има напън и от Европа, и от Съединени американски щати, това е очевидно и то е фиктивен ангажимент на страната. Няма по какъв начин да бягат. И Бойко като е заречен на посланиците, че ще го извършва и като взе да го извършва, внезапно цялата кочинка се разтропа. Иначе щяхме да сме си спокойно, безшумно, умерено и Гешев щеше да е наслада.И колкото повече подвигаме температурата в този котел - т.е. в случай че ние дръпнем службите и те стартират да подават материали,ако правосъдната промяна почне действително да се случва, мине първо гласоподаване на конституция и така нататък, в случай че се види, че прокуратурата ще бъде разчукана, това подвига температурата и шансът да имплодира цялата тая гадна система на вързани свински вътрешности е много по-голям. Но това, с цел да го вършим, би трябвало да са при нас лостовете да го вършим. Това не можем да го вършим, до момента в който сме в акция и обясняваме, че Бойко е хомосексуалист, pardon my French...

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР