Днес излезе, че банката на криптовалута Nexo, която се разследва,

...
Днес излезе, че банката на криптовалута Nexo, която се разследва,
Коментари Харесай

Слави Трифонов за Nexo: Настимир Ананиев има общи свързани фирми, Асен Василев е ходил всеки ден в офиса им

Днес излезе, че банката на криптовалута Nexo, която се проверява, 7 американски щата са скочили, че това е една пирамида на криптовалута и става въпрос за едни 90 милиарда, от които основните играчи са си присвоили 1 милиард и 400 милиона.

Настимир Ананиев има общи свързани компании. Асен Василев е човек, който е ходил всеки ден в офиса им и са били доста близки, само че всички си траят. Ако бяха хора свързани с „ ИТН “, това щеше да е първа вест. Сега се приказва, че известни депутати са имали нещо общо “.

Това съобщи водачът на „ ИТН “ Слави Трифонов пред 7/8 ТВ.

„ Имам възприятието, че живеем в една неуместна страна, цялостна с неистини, лъжци и хора, които имат вяра. Асен Василев излезе по една телевизия и сподели, че Бойко Борисов и президентът се виждат всеки ден. Без никакви доказателства “, добави той.

„ Лорер е роден измамник. Той преди този момент се е упражнявал. Знам какво значи неистината. Той по този начин се е родил, дружно с ония двамата, които са се репродуцирали или клонирали и са станали доста, като Настимир Ананиев “, разяснява Трифонов.

По думите му силата към този момент не е в истината, а силата е в това да лъжеш, тъй като всички ти имат вяра.

„ Като излезе историята с кюлчетата и чекмеджетата на Бойко Борисов, всички се правеха на луди. Това е, по този начин стоят нещата “, добави той.

„ Има двоен стандарт. Когато сценаристите на Слави създадат пошла песничка, това е някакъв пъкъл, който обръща страната с хастара нагоре и стигаме чак до Европейски Съюз, правата на дамите и така нататък А когато Христо Депутата направи песничка, в която приказва за това, че щял да получи „ запек “ от някоя депутатка – това е изкуство “, разяснява още той като в умозаключение сподели:

„ Нека ги предизвикваме. Няма спирка. “
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР