Днес интеристите в България имат повод за празник. На днешната

...
Днес интеристите в България имат повод за празник. На днешната
Коментари Харесай

9 години Интер Клуб България

Днес интеристите в България имат мотив за празник. На днешната дата, преди 9 години, е основан първият и единствен формален почитател клуб на Интер в България. Това е вторият почитател клуб на италиански гранд на Балканите след този в Гърция. Оттогава до момента членската маса на записаните “нерадзурите” у нас пораства, като досега в ИКБ членуват 132 души.

Фен клубът може да се похвали с постоянни гости на всеки дуел на Интер както в Милано, по този начин и в други италиански градове. Интеристите вземат участие и в благотворителни начинания, играейки в най-големия проведен шампионат за последователи на задгранични тимове в България. Там българските интериси могат да се похвалят с 4 триумфа в 8 участия.

От формалната страница на ИКБ приканиха всички интеристи в България да се причислят към огромното черно-синьо семейство с публично известие във " Facebook " страницата си:
“Използваме опцията да поканим всеки, който има предпочитание да се причисли към нас. Добре сте пристигнали, тъй като когато сме дружно, е най-хубаво”.
 Серия А 33 кръг, вторник 17 април  Интер 4:0краен резулат  Каляри
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР