Днес имаме удоволствието да ви зарадваме с една истински вкусна

...
Днес имаме удоволствието да ви зарадваме с една истински вкусна
Коментари Харесай

Лесна и вкусна вечеря, която всеки обича да похапва

Днес имаме удоволствието да ви зарадваме с една същински вкусна и неустоимо ароматна вечеря, която си коства да опитате.
Тя се подготвя в действителност елементарно и сме сигурни, че за никой не ще съставлява компликация да я сътвори и да зарадва с нея всички вкъщи.
Много е значимо, когато готвите, да го вършиме с обич и предпочитание. Не претупвайте нито една от стъпките, тъй като храната би трябвало да бъде ценена и уважавана.
Вкусни свински роленца с моцарела и кисели краставички
Продукти, които ще са ви нужни:
• Свинско контра филе 1 кг
• 250 гр моцарела
• 6 – 7 кисели краставички
• Черен пипер
• Кимион
• Сол
• Пушен червен пипер
Време е да преминем към значителната част, а точно приготвянето на тези необикновено вкусни роленца с моцарела и кисели краставички.
Най-напред се заемете с подготовката на месото. То би трябвало да е нарязано на доста фино, тъй че вътрешната му част да се изпече.
Използвайте дървен чук, с цел да го изтъните оптимално добре.
Овкусете го с черен пипер, кимион, сол и пушен червен пипер. Можете да добавите и друга фалшификация, в случай че имате обичана и постоянно я употребявате при готвене на свинско месо.
 Как се вършат най-вкусните картофки соте Как се вършат най-вкусните картофки соте
От край време картофките са измежду обичаните храни както за възрастните, по този начин и за малчуганите. Почти не съществува дете, което да не е си...

Моцарелата нарежете на филийки, а киселите краставички на тънки жулиени.
Вземете овкусеното месо и поставете върху него няколко филийки моцарела, кисели краставички и започнете да завивате на роле. За да не се разтвори по време на печене, забодете го с клечки за зъби от двата края. Това ще ви подсигурява съвършени на тип ролета, които по-късно ще поднесете на трапезата.
Така процедирайте с всяка последваща пържолка, до момента в който не свършат продуктите.
Поставяйте готовите роленца в тава, която авансово сте покрили с хартия за печене.
 Най-вкусната бабина пита, излъчена генерации наред Най-вкусната бабина пита, излъчена генерации наред
Всеки от нас в даден миг въображаемо се връща обратно в предишното и сяда на трапезата, грижливо подредена от благата си баба. Помните ли вку...
Включете фурната да загрява на 180 – 200 градуса. На вечерята и лишава към 30 минути, до момента в който бъде изцяло подготвена за похапване и сервиране в чиниите.
Не забравяйте да полеете с няколко капки зехтин, преди да сложите да се пекат.

За предпочитане е да гарнирате със запечени картофки и да похапнете в компанията на вкусна салата от спанак, зелен лук и краставички.
Да ви е сладко!

Още от РЕЦЕПТИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР