Днес и майката на малтретираното 5-годишно дете, и нейният приятел

...
Днес и майката на малтретираното 5-годишно дете, и нейният приятел
Коментари Харесай

Майката на малтретираното дете от Пловдив с ново обвинение - не му се притекла на помощ

Днес и майката на измъчваното 5-годишно дете, и нейният другар се снабдиха с нови обвинявания. Според прокуратурата Стела Алексиева не се е притекла на помощ на сина си, когато той е имал потребност.

 

Петър Чернев пък към този момент ще дава отговор и за владеене на опиати и закани за ликвидиране. Те са били отправени във видеоклипове, в които Петър е снимал по какъв начин малтретира детето. Там заплашва биологичния татко на момченцето и загатва за полови похищения, които е подготвен да извърши с него и с майка му.

 

Окръжният съд в Пловдив остави в ареста Петър Чернев, упрекнат в редовно малтретиране на 5-годишния наследник на своята другарка. 35-годишният мъж е арестуван от края на предходната седмица поради упражнено върху детето брутално принуждение, само че през днешния ден изиска по-лека мярка за неотклонение.

 

Майката на детето Стела Алексиева, която в петък бе пусната от ареста с подписка, през днешния ден също пристигна в съда, тъй като прокуратурата стачкува против нейното освобождение. С скрито лице, само че още веднъж свободна, майката Стела Алексиева напусна правосъдната зала.

 

В днешното съвещание бяха показани и разпити с някогашната брачна половинка на обвинения Петър Чернев, която да даде характерности за него като човек. От тях излиза наяве, че той взима опиати, като желанията му са към марихуана и амфетамини. В тази тенденция свидетелства е дала и майката на измъчваното дете – обвинената Стела Алексиева.

 

Според характеристичните данни Чернев е податлив към експанзия против дамите, с които съжителства. Изглежда майката на измъчваното дете ще поддържа защитна теза, че и тя самата е била обект на експанзия от страна на Чернев. Днес в залата стана ясно, че двамата се упрекват взаимно за нанесената върху момченцето телесна щета, за която още се чака здравно умозаключение от какъв вид е.

 

С скрито лице, само че още веднъж свободна, майката Стела Алексиева напусна правосъдната зала.

 

На въпрос -защо не му помогнахте? Тя отговори - „ Без коментар! Искам единствено детето ми е да е добре! ".

 

Заради бездействието си, с което е сложила в заплаха живота и здравето на сина си, Стела Алексиева към този момент има още едно обвиняване наред с това за съучастничество в малтретирането му.

Според юриста на Стела Алексиева, тя самата също е била обект на експанзия от страна на обвинения Петър Чернев.

От прокуратурата съпоставиха делото с кутията на Пандора, и обявиха, че възнамеряват да издигнат две нови обвинявания за Петър Чернев – за владеене опиати и за закани с ликвидиране, които той е отправял във видеоклипове към някогашната си брачна половинка и щерка си, както и към актуалната си другарка. Според юриста му обаче пострадванията по главата на детето са нанесени от майката.

В съда през днешния ден не присъстваше биологичният татко на детето, който е в развой на бракоразвод с майката, само че незабавно се завърна от Германия след случая на принуждение. Мъжът е в болничното заведение, където се организира лекуването на дребното момче и разяснява по телефона за Българска национална телевизия.

Искам единствено детето ми да е добре. С тези думи Стела Алексиева напусна правосъдната зала довечера.



Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР