Днес Ford обяви, че емблемата на марката- F-Series, отново е

...
Днес Ford обяви, че емблемата на марката- F-Series, отново е
Коментари Харесай

Ford F-Series отново е най-продаван пикап в САЩ

Днес Ford разгласи, че емблемата на марката- F-Series, още веднъж е най-популярен пикап на територията на Съединените Американски Щати.

" Развълнуван съм да споделя през днешния ден за ново значимо събитие, който изпълва всички нас във Ford с голяма горделивост ", споделя Робърт Кафл, шеф на подразделението Продажби на Ford в Съединени американски щати. " През 2023 година, повече от 700 000 клиента избраха нов пикап Ford F-Series, което го направи най-продаваният пикап в Съединените Американски Щати за 47-ма поредна година ".

" Това е поредност, която обгръща четири генерации (и стартира, когато бях единствено на четири) и продължи по-дълго от целия живот на доста други известни потребителски артикули, в това число компакт дискове и mp3 плейъри, и цялата промишленост за физически наем на видео касети ", добавя Кафл. " Но това самопризнание не е единствено една разходка в спомените; F-Series продължава да се развива и през 2023 година, като остава най-продаваната кола в страната за последните 42 следващи години ".

От Ford анонсират също по този начин, че електрическата версия на F-Series- F-150 Lightning, завършва годината на челната позиция при пълноразмерните напълно електрически пикапи, а F-150® PowerBoost Hybrid е най-популярното пазарно предложение в своята група.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР