Днес е вторият ни мач от FIFA Series 2024 Гол

...
Днес е вторият ни мач от FIFA Series 2024 Гол
Коментари Харесай

Десподов може да се нареди до легенди на българския футбол

Днес е вторият ни мач от FIFA Series 2024
Гол на Кирил Десподов против Азербайджан ще го изравни по попадения за националния отбор с именити фигури като Любослав Пенев, Стойчо Младенов, Чавдар Цветков и Андрей Желязков - Жужо. Капитанът на България вкара за 1:0 против Танзания и към този момент има 13 гола с националния екип. 

В 18 часа през днешния ден България излиза във втората си среща от шампионата FIFA Series 2024 в Азербайджан. Досега България и Азербайджан имат три срещи на равнище " А " народен тим при мъжете - един еднакъв и две победи за нас. 

“Не можахме да гледаме мача на Азербайджан. Анализирахме го и се подготвихме за срещата на следващия ден. Азербайджан заслужаваше успеха и бе по-добрият отбор. Азербайджан е мощен тим. Никой не мисли, че ще е елементарен мач. Но би трябвало да се фокусираме върху това по какъв начин ще играем ние. Трябва да слушаме инструкциите на нашия треньор и мисля, че  ще се поздравим с добър резултат ", разяснява Десподов.

Това ще бъде четвърти мач на Илиан Илиев отпред на държавната селекция, като досега той има две равенства и една победа.

Срещата с Азербайджан е част от подготовката на нашите за Лигата на нациите през есента, като през юни " лъвовете " ще имат още две инспекции - против финалистите на Евро 2024 Румъния и Словения. 

Азербайджан излиза с нараснало самочувствие срещу България - поради положителните игри на Карабах срещу Брага и Байер (Леверкузен) в Лига Европа и след успехите над Швеция (3:0 през ноември м.г.) и Монголия (1:0) в първия мач от шампионата. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР