Днес е шарен ден за зодиите. Едни ще се отдадат

...
Днес е шарен ден за зодиите. Едни ще се отдадат
Коментари Харесай

Една зодия ще напълни касичката си, друга си пати от доверчивост

Днес е пъстър ден за зодиите. Едни ще се отдадат на дребни удоволствия, други преливат от хрумвания, трети се отдават на чревоугодничество. Две от зодиите обаче ще запомнят деня. Представителите на въздушен знак ще се радват на пари и ще изпълнят касичката си. За разлика от тях група хора, чиято орис се ръководи от земен знак, ще си изпарят от своята наивност.

Какво вещаят звездите за през днешния ден, 11 октомври 2021 година, вижте дневния хороскоп, показан от Факти.бг.:

ОВЕН - Един спокоен и прелестен ден, в който ще кроите проекти за седмицата. Обичайните ви занимания ще бъдат прекратени от забавни събития. Може да си позволите някои дребни удоволствия, с цел да разсеете напрежението.

ТЕЛЕЦ - Ще действате практично и делово, това ще ви е от изгода за дребните неща, които вършите. Готовността ви да поемате отговорност ще бъде вярно оценена от началниците ви. Само не намесвайте персоналното си отношение в служебните контакти.

БЛИЗНАЦИ - Ще се опитате да избегнете всяко досадно занятие. Успеете ли, денят ви ще бъде извънредно прелестен. Придържайте се към златната среда, когато има доста изкушения, които не бихте могли да избегнете.

РАК - Ще гледате много оптимистично на нещата и това ще се окаже доста рационален метод към нещата. Удобен миг да извършите проекти за околните месеци, изключително за неща, свързани със фамилията ви.

ЛЪВ - Ще имате доста нови хрумвания, само че по-важното е, че ще имате опция да ги споделите. Лошото е, че няма да гледате обективно на себе си, тъй че не бързайте с реализацията. Днес е ден за събиране на информация.

ДЕВА - Напълно безсистемно споделяте благосклонностите си, а това несъмнено ще има последици. Добре е да се определите. Не бъдете прекомерно доверчиви, ще ви коства скъпо.

ВЕЗНИ - Благодарение на интензивността си ще можете да се визиите добре във финансовата област. Ще си напълните касичката, само че и прекомерно бързо ще я опустошите.

СКОРПИОН - Подобно на магически лъч проектирате на всички места личния си взор към света и извънредно ще ви озадачава, в случай че някой стартира да стачкува. Вслушайте се и в някой различен, с изключение на в себе си.

СТРЕЛЕЦ - Трудно ще се изразявате поради някакви криворазбрани правила на държание. Време е да се вземете в ръце и да спрете да се преценявате сляпо с всички правила.

КОЗИРОГ - Ще изглеждате ужасно и естествено, това ще повлияе освен на самочувствието ви, само че и на отношението на хората към вас. Само не злоупотребявайте с вниманието на близките като ги заливате с всичките си проблеми.

ВОДОЛЕЙ - Комуникациите през днешния ден ще са малко затруднени, изключително с дамите. Не се опитвайте тъкмо през днешния ден да спорите с представители на закона, нищо няма да постигнете, единствено ще си загубите времето. Отделете повече внимание на детайлите в работата си.

РИБИ - Настроенията ви ще са малко променливи, само че е значимо да имате чувство за сигурност. Ще ви интересуват най-вече персонални неща. Благодатно време, ще ви се желае да се отдадете на чревоугодничество, само че въпреки всичко не прекалявайте.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР